Exclusief onroerend goed te koop – makelaar voor Bulgarije

Immo-Bulgarije.be is uw partner wanneer u op zoek bent naar luxueus en exclusief vastgoed in Bulgarije.
Steeds kunnen wij u een uitgebreid aanbod voorleggen op maat van uw persoonlijke wensen.
Wat elders niet mogelijk is brengen wij voor u tot verwezenlijking, tegen zeer aantrekkelijke prijzen!
 

Wij zijn een onafhankelijke vastgoed makelaar in Bulgarije. Doordat wij een uitgebreid netwerk hebben kunnen wij bijna iedereen helpen in de zoektocht naar het gewenste onroerend goed. Of dat nu een huis of appartement is, aan de zee of op het platteland, wij kunnen u telkens van een gepast aanbod voorzien.

 
In Bulgarije spreken we momenteel van een echte “buyers market”.
Dit komt omdat het herstel iets later oppikt dan bijvoorbeeld in Spanje. Een vrij normale reactie aangezien de dip ook ietsje later kwam dan in de traditionele vakantielanden. De trends voor vastgoed in Bulgarije hinken dus altijd ietsje achterop vergeleken met de meer gevestigde waarden.
Dat betekent voor u als koper dus dat er unieke kansen liggen op de Bulgaarse vastgoed markt. Regelmatig hebben wij niet te missen aanbiedingen in portefeuille. Kijk gerust al eens rond op onze website en aarzel niet om contact met ons op te nemen.
Des te preciezer uw wensen, des te passender aanbiedingen zal u van ons ontvangen.
 
 
Bulgarije is een prachtig en divers land, het heeft werkelijk alles te bieden.
Zo kan je in Bulgarije gaan skiën in Bansko, Borovets of in het zonnigste skioord van Europa; Pamporovo.
In de zomer kan u hier uiteraad ook terecht om bijvoorbeeld te gaan mountainbiken.

Ook aan de kust zijn de mogelijkheden ongezien. Houdt u van een drukke locatie met diverse recreatieve mogelijkheden? Dan is onder andere Goudstrand (Golden Sands) en Zonnestrand (Sunny Beach) iets voor u.
Zit u wel graag aan de zee maar hebt u het liever wat rustiger en minder commercieel/toeristisch? Dan vindt u prachtige locaties in bijvoorbeeld de Dobrich regio of helemaal in het zuiden waar u bijna in Turkije zit.

Hebt u meer zin in een bergachtige locatie dan is Veliko Tarnovo allicht meer iets voor u.

Toch maar liever een plekje op het platteland? Dan is bijvoorbeeld de regio Sliven/Yambol/Stara Zagora u op het lijf geschreven. Maar waar u ook terecht komt, er zal altijd een min of meer bergachtig landschap te bekijken zijn.

Immo-Bulgarije.be onderhandelt voor u de beste prijs bij aankoop van vastgoed in Bulgarije. Wij geven u gepast advies en begeleiden u ook na aankoop van uw onroerend goed.

 

U bent nog niet echt bekend met Bulgarije?
Volg ons dan op Twitter of Facebook, wij laten u daar proeven van wat Bulgarije allemaal te bieden heeft. U maakt er kennis met de prachtige landschappen, unieke steden en historische sites.